С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Rosey's Mark

Roseys mark
16 Август 2017, 12:55
Share Tweet Pin it Share
    Rosey’s mark активно работят и по участието си във втория етап на европейския агрифууд акселератор KATANA, където се класираха по-рано тази година сред 100-те най-атрактивни проекта в Европа от малки и средни предприятия в сферата на агро технологиите и функционалните храни. Решаващата фаза в състезанието на KATANA предстои от 1-ви октомври, когато финалните участници стартират краудфъндинг кампании.Активната подкрепа за предстоящата кампания на Rosey’s mark би могла да класира екипа във финалната десетка, осигурявайки им допълнително финансиране за развитие на бизнеса.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
5/6 снимки в галерията Rosey’s mark активно работят и по участието си във втория етап на европейския агрифууд акселератор KATANA, където се класираха по-рано тази година сред 100-те най-атрактивни проекта в Европа от малки и средни предприятия в сферата на агро технологиите и функционалните храни. Решаващата фаза в състезанието на KATANA предстои от 1-ви октомври, когато финалните участници стартират краудфъндинг кампании.
Активната подкрепа за предстоящата кампания на Rosey’s mark би могла да класира екипа във финалната десетка, осигурявайки им допълнително финансиране за развитие на бизнеса.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.