С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Веселата Ферма

Бакхус
05 Септември 2017, 14:47
Share Tweet Pin it Share
  Веселата ферма АД е производител на био плодове и зеленчуци, които се отглеждат в село Скрът общ. Петрич. Всички продукти на фермата са био-сертифицирани и ръчно приготвени. Консервите се правят на жив огън, а подправките се отглеждат в непосредствена близост до производствената база. По този начин се консервират само биопродукти, които са с високо качество и набрани в точния момент.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
1/3 снимки в галерията Веселата ферма АД е производител на био плодове и зеленчуци, които се отглеждат в село Скрът общ. Петрич. Всички продукти на фермата са био-сертифицирани и ръчно приготвени. Консервите се правят на жив огън, а подправките се отглеждат в непосредствена близост до производствената база. По този начин се консервират само биопродукти, които са с високо качество и набрани в точния момент.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
1 Коментар
  • Profile preview
    Читател
    18, 41, 05 Септември 2017, 18:41

    Звучи много добре. Поздравления за "Веселата ферма"! Ако имам възможност, бих си купил техни продукти.

    !