С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Musala Food Company

Musala Food
07 Септември 2017, 12:15
Share Tweet Pin it Share
  Екипът на Musala вярва, че човек винаги може да се изненада от себе си и от това на какво е способен. Затова посланието ни е "изкачи върха - защото можеш!" Продуктова гама от здравословни и качествени продукти е създадена, за да подсилва организма и да ни зарежда с повече енергия и добро настроение.Произвеждаме барчета, крекери, ореховки, курабийки и много други здравословни продукти.Това, което ни движи е защитата на нашите природни ценности и здравето на хората около нас. Ние тепърва почваме, но с вашата помощ, ще можем да вършем чудеса.С всеки един закупен от MUSALA вие дарявате 1 стотинка на Българските планини!Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
1/3 снимки в галерията Екипът на Musala вярва, че човек винаги може да се изненада от себе си и от това на какво е способен. Затова посланието ни е "изкачи върха - защото можеш!" Продуктова гама от здравословни и качествени продукти е създадена, за да подсилва организма и да ни зарежда с повече енергия и добро настроение.
Произвеждаме барчета, крекери, ореховки, курабийки и много други здравословни продукти.
Това, което ни движи е защитата на нашите природни ценности и здравето на хората около нас. Ние тепърва почваме, но с вашата помощ, ще можем да вършем чудеса.

С всеки един закупен от MUSALA вие дарявате 1 стотинка на Българските планини!

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.