С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Гхи - Гопал Прасад

Бакхус
08 Септември 2017, 15:31
Share Tweet Pin it Share
  Гхи - Гопал Прасад приготвя продуктите си по класическа ведическа рецепта от чисто и натурално, прясно и сметаново краве масло."Гхи" представлява пречистено краве масло, от което са отстранени водата и протеините и се състои единствено от мазнини, предимно наситени. Това го прави подходящо за готвене на високи температури. Също така е установено, че приготвяйки храната с гхи, полезните витамини и минерали се усвояват много по-добре от тялото. То е основната мазнина за готвене в Аюрведичната традиция и се използва от хилядолетия насам не само за кулинарни цели, но и при детоксикиращи и пречистващи програми.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
1/2 снимки в галерията Гхи - Гопал Прасад приготвя продуктите си по класическа ведическа рецепта от чисто и натурално, прясно и сметаново краве масло.
"Гхи" представлява пречистено краве масло, от което са отстранени водата и протеините и се състои единствено от мазнини, предимно наситени. Това го прави подходящо за готвене на високи температури. Също така е установено, че приготвяйки храната с гхи, полезните витамини и минерали се усвояват много по-добре от тялото. То е основната мазнина за готвене в Аюрведичната традиция и се използва от хилядолетия насам не само за кулинарни цели, но и при детоксикиращи и пречистващи програми.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.