С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Chilli Hills

Бакхус
22 Май 2018, 11:26
Share Tweet Pin it Share
  Chilli Hills Farm е малка, семейна ферма в сърцето на Плана планина, с. Кокаляне. Специализирана е в отглеждането на над 60 вида от най-лютите чушки в света, както и представители на традиционни български сортове.Собствената линия "Бalkan Hot Sauce" налага първият лют сос в България, който е и официално най-лютият продукт в страната.Всички продукти на Chilli Hills са 100% натурални, без съдържание на консерванти, оцветители и сгъстители. Продуктовата гама надхвърля 40 различни артикула и включва интересни продукти като люта занаятчийска бира, люта ракия, люта гурме сол, лют зехтин и много други, като разбира се и най-лютите чушки в света.Със специалното отношение към качеството на продуктите и утвърждаване на собствен бутиков стил на работа, Chilli Hills се превръща в етикет на качество и лидер на лютия пазар в България.Продуктите на марката могат да бъдат намерени освен в собствения фирмен магазин на ул. "Солунска" 29, така и в над 150 обекта в страната, в реномирани супермаркети, магазини за изцяло натурални храни и продукти, качествени деликатесни магазини, редица гурме ресторанти и на селектирани базари и изложения. От лятото на 2017 година асортиментът на Чили Хилс се предлага вече и извън пределите на страната.Магазин Chilli Hills: София, ул. "Солунска" 29Instagram: Chilli HillsFacebook: Chilli Hills Farm Tel: +359 878291211Фотограф: Яне ГолевВсичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/4 снимки в галерията Chilli Hills Farm е малка, семейна ферма в сърцето на Плана планина, с. Кокаляне. Специализирана е в отглеждането на над 60 вида от най-лютите чушки в света, както и представители на традиционни български сортове.
Собствената линия "Бalkan Hot Sauce" налага първият лют сос в България, който е и официално най-лютият продукт в страната.
Всички продукти на Chilli Hills са 100% натурални, без съдържание на консерванти, оцветители и сгъстители. Продуктовата гама надхвърля 40 различни артикула и включва интересни продукти като люта занаятчийска бира, люта ракия, люта гурме сол, лют зехтин и много други, като разбира се и най-лютите чушки в света.
Със специалното отношение към качеството на продуктите и утвърждаване на собствен бутиков стил на работа, Chilli Hills се превръща в етикет на качество и лидер на лютия пазар в България.
Продуктите на марката могат да бъдат намерени освен в собствения фирмен магазин на ул. "Солунска" 29, така и в над 150 обекта в страната, в реномирани супермаркети, магазини за изцяло натурални храни и продукти, качествени деликатесни магазини, редица гурме ресторанти и на селектирани базари и изложения. От лятото на 2017 година асортиментът на Чили Хилс се предлага вече и извън пределите на страната.

Магазин Chilli Hills: София, ул. "Солунска" 29
Instagram: Chilli Hills
Facebook: Chilli Hills Farm
Tel: +359 878291211

Фотограф: Яне Голев

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: