С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Chilli Hills

Бакхус
22 Май 2018, 11:26
Share Tweet Pin it Share
    Меню StrEAT Fest 2018:Такоси1. Spicy Beef taco with kidney beans and pickled onions - 100гр2. Shreded chicken taco with ginger, sweet chilli sauce and lime - 100гр3. Homemade tortila chips spiced with spicy salt and choice of 2 dips - 50грПрограмаВ рамките на фестивала ще предлагаме селекция от продукти на Chilli Hills, като в събота акцент ще бъдат дегустациите на нови продукти като новото уникално сладко от люти чушки и новият сос с най-лютата чушка в света Carolina Reaper в комбинация с черна черница и портокал. В неделя следобед ще се проведе люто предизвикателство - Chilli Hils Chilli Challange, в които победителят (ако оживее) ще грабне торба с новите продукти на Chilli Hills.За пръв път в рамките на фестивала, българската ферма ще предлага и живи растения с най-лютите чушки в света.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН »
2/4 снимки в галерията Меню StrEAT Fest 2018:

Такоси

1. Spicy Beef taco with kidney beans and pickled onions - 100гр
2. Shreded chicken taco with ginger, sweet chilli sauce and lime - 100гр
3. Homemade tortila chips spiced with spicy salt and choice of 2 dips - 50гр

Програма

В рамките на фестивала ще предлагаме селекция от продукти на Chilli Hills, като в събота акцент ще бъдат дегустациите на нови продукти като новото уникално сладко от люти чушки и новият сос с най-лютата чушка в света Carolina Reaper в комбинация с черна черница и портокал. В неделя следобед ще се проведе люто предизвикателство - Chilli Hils Chilli Challange, в които победителят (ако оживее) ще грабне торба с новите продукти на Chilli Hills.

За пръв път в рамките на фестивала, българската ферма ще предлага и живи растения с най-лютите чушки в света.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН »