С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Le Petit Quché

Бакхус
25 Май 2018, 16:04
Share Tweet Pin it Share
  Le Petit Quchе́ предлага само личен избор от неща, които са с традиция, тероар и високо качество. В основата му стои един 110-годишен производител на Фоа гра, Comtesse du Barry. Освен богатството от гурме деликатеси, може да откриете още и над 120 етикета вино от селектирани изби и реколти, първокласни зехтини, шоколади и подправки от цял свят. Към всичко това са включени и уникални парфюми и аромати за помещения от остров Елба и свещи, за които не сте чували, но никога няма да смените с други, когато ги опитате.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук. Купете онлайн билет от тук:
1/2 снимки в галерията Le Petit Quchе́ предлага само личен избор от неща, които са с традиция, тероар и високо качество. В основата му стои един 110-годишен производител на Фоа гра, Comtesse du Barry. Освен богатството от гурме деликатеси, може да откриете още и над 120 етикета вино от селектирани изби и реколти, първокласни зехтини, шоколади и подправки от цял свят. Към всичко това са включени и уникални парфюми и аромати за помещения от остров Елба и свещи, за които не сте чували, но никога няма да смените с други, когато ги опитате.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.


Купете онлайн билет от тук: