С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Delishu - сирена от заквасено кашу

Delishu
19 Май 2019, 21:41
Share Tweet Pin it Share
  Delishu превзема света!Една малка българска хранителна революция, стартирала на шега, сега е предпочитан избор на всички ценители в над 12 страни на 3 континента!Ръчно изработен по авторска рецепта, супер вкусен и здравословен, Delishu идва да ви разпали с най-новия си вкус, разработен заедно с майсторите от Chilli Hills Farm, една запомняща се комбинация, която задължително трябва да опитате.На щанда ни по традиция ще можете да се освежите и с кокосовата вода BE PURE, сега на специална фестивална цена!Чакаме ви на 8 и 9 юни на Женския пазар на третото издания на най-качествения гурме фестивал в България - Бакхус StrEAT Fest.Следете ни последните новости във Facebook »Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »Купете билет онлайн от тук
1/4 снимки в галерията Delishu превзема света!
Една малка българска хранителна революция, стартирала на шега, сега е предпочитан избор на всички ценители в над 12 страни на 3 континента!
Ръчно изработен по авторска рецепта, супер вкусен и здравословен, Delishu идва да ви разпали с най-новия си вкус, разработен заедно с майсторите от Chilli Hills Farm, една запомняща се комбинация, която задължително трябва да опитате.
На щанда ни по традиция ще можете да се освежите и с кокосовата вода BE PURE, сега на специална фестивална цена!
Чакаме ви на 8 и 9 юни на Женския пазар на третото издания на най-качествения гурме фестивал в България - Бакхус StrEAT Fest.

Следете ни последните новости във Facebook »

Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »

Купете билет онлайн от тук