С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус & Kaufland

Бакхус
18 Септември 2017, 16:41
Share Tweet Pin it Share
    Кой е Митко Шопов и какво ще готви на StrEAT Fest? Меню Испания:✸ Pulpo a la gallega con salsa de ajo y perejil - октопод по галисийски с магданозено-чеснов сос✸ Tosta verde con peras, parmesano y anchoas – брускета с песто, круша, пармезан и аншоа✸ Rillete de salmón ahumado y mayonesa al curry – рийет с пушена сьомга и домашна майонеза с къри✸ Mousse de chocolate al aceite de oliva y sal Maldon - шоколадов мус с зехтин и сол Maldon***Димитър Шопов e създател и шеф-инструктор на космополитното кулинарно училище Food Connection, което събира едни от най-интересните кулинарни личности под един покрив. Самият Митко е експерт по Средиземноморска кухня и богатата испанска кулинарна традиция е негова първа природа. Историята му е дълга, пълна с вкусни пътешествия, кулинарни експерименти и много приятелства.Митко e бил и два пъти гост-готвач на Бакхус вечери.
4/5 снимки в галерията Кой е Митко Шопов и какво ще готви на StrEAT Fest?

Меню Испания:
✸ Pulpo a la gallega con salsa de ajo y perejil - октопод по галисийски с магданозено-чеснов сос
✸ Tosta verde con peras, parmesano y anchoas – брускета с песто, круша, пармезан и аншоа
✸ Rillete de salmón ahumado y mayonesa al curry – рийет с пушена сьомга и домашна майонеза с къри
✸ Mousse de chocolate al aceite de oliva y sal Maldon - шоколадов мус с зехтин и сол Maldon

***
Димитър Шопов e създател и шеф-инструктор на космополитното кулинарно училище Food Connection, което събира едни от най-интересните кулинарни личности под един покрив. Самият Митко е експерт по Средиземноморска кухня и богатата испанска кулинарна традиция е негова първа природа. Историята му е дълга, пълна с вкусни пътешествия, кулинарни експерименти и много приятелства.
Митко e бил и два пъти гост-готвач на Бакхус вечери.