С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус & Kaufland

Бакхус
18 Септември 2017, 16:41
Share Tweet Pin it Share
  Коя е Рианти Нур Айни и какво ще готви на StrEAT Fest? Меню Индонезия:✸ Рънданг /телешко с кокосово мляко/ с гарнитура варен бял ориз✸ Орак арик /пилешко с подправки и зеленчуци/ с гарнитура варен жълт ориз.✸ Зелени палачинки***Яти, живее в България от далечната 1993, а три години по-късно отваря и първия индонезийски ресторант и е главен готвач в него. През годините е работила в различни заведения, предлагащи българска и европейска кухня, а днес провежда редица кулинарни курсове във Food Connection, които се радват на голям успех.
5/5 снимки в галерията Коя е Рианти Нур Айни и какво ще готви на StrEAT Fest?

Меню Индонезия:
✸ Рънданг /телешко с кокосово мляко/ с гарнитура варен бял ориз
✸ Орак арик /пилешко с подправки и зеленчуци/ с гарнитура варен жълт ориз.
✸ Зелени палачинки

***
Яти, живее в България от далечната 1993, а три години по-късно отваря и първия индонезийски ресторант и е главен готвач в него. През годините е работила в различни заведения, предлагащи българска и европейска кухня, а днес провежда редица кулинарни курсове във Food Connection, които се радват на голям успех.