С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Френска кухня: L'Instant Boutique & Catering

Бакхус
22 Май 2018, 18:11
Share Tweet Pin it Share
  Зад кулинарната концепция на L'Instant Boutique & Catering стои не кой да е, а шефът на френското посолство в София Антоан Верест и съпругата му Карин. Тяхното желание е да покажат най-доброто от френската гастрономия, като предлагат приятелско и професинално обслужване и използват внимателно подбрани локални и сезонни продукти. До преди две години това се случваше в едноименния ресторант, а от 2017 насам приготвената в тяхната кухня храна пътува всеки ден от кетъринг бутика с марка L’Instant към семейни събирания, специални вечери, коктейли, партита и дори сватби.Всичко за стрийт феста вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/3 снимки в галерията Зад кулинарната концепция на L'Instant Boutique & Catering стои не кой да е, а шефът на френското посолство в София Антоан Верест и съпругата му Карин. Тяхното желание е да покажат най-доброто от френската гастрономия, като предлагат приятелско и професинално обслужване и използват внимателно подбрани локални и сезонни продукти. До преди две години това се случваше в едноименния ресторант, а от 2017 насам приготвената в тяхната кухня храна пътува всеки ден от кетъринг бутика с марка L’Instant към семейни събирания, специални вечери, коктейли, партита и дори сватби.

Всичко за стрийт феста вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: