С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Фабрика Дъга

Бакхус
22 Май 2018, 10:49
Share Tweet Pin it Share
  Фабрика Дъга е може би едно от първите места в София заявили себе си като стрийтфуд локация с индустриален дизайн и безупречно обслужване. Повечето я познават, като място за брънч и специално кафе, но сандвичите и салатите, които предлагат се оказаха не по-малко апетитни и предпочитани от бабините закуски през уикенда, когато там е пълно с хора от всички краища на света.Тук те очакват добре познатите български бабини закуски на Фабрика Дъга – мекици, банички, щрудели и какво ли още не. Компания им правят традиционните за Фабриката сандвичи. Любим ни е сандвичът със свинско печено в портокалов BBQ сос, чедър, домашна майонеза с уасаби и лайм. Редом до него се нарежда и бестселърът им, а именно сандвичът с криспи бекон и мус от козе сирене, за да е по-удобно за всички тортилата с телешко и свинско се превръща в такос, който ти дава възможност да приключиш с него буквално на две хапки.Всичко от изброеното те очаква и на щанда на Фабрика Дъга на второто издание на Бакхус StrEAT Fest.ул. "Веслец" 10ул. "Шейново" 13БВсичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/2 снимки в галерията Фабрика Дъга е може би едно от първите места в София заявили себе си като стрийтфуд локация с индустриален дизайн и безупречно обслужване. Повечето я познават, като място за брънч и специално кафе, но сандвичите и салатите, които предлагат се оказаха не по-малко апетитни и предпочитани от бабините закуски през уикенда, когато там е пълно с хора от всички краища на света.

Тук те очакват добре познатите български бабини закуски на Фабрика Дъга – мекици, банички, щрудели и какво ли още не. Компания им правят традиционните за Фабриката сандвичи. Любим ни е сандвичът със свинско печено в портокалов BBQ сос, чедър, домашна майонеза с уасаби и лайм. Редом до него се нарежда и бестселърът им, а именно сандвичът с криспи бекон и мус от козе сирене, за да е по-удобно за всички тортилата с телешко и свинско се превръща в такос, който ти дава възможност да приключиш с него буквално на две хапки.

Всичко от изброеното те очаква и на щанда на Фабрика Дъга на второто издание на Бакхус StrEAT Fest.

ул. "Веслец" 10
ул. "Шейново" 13Б


Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: