С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ribs Brothers

Бакхус
22 Май 2018, 16:52
Share Tweet Pin it Share
  Няма да обясняваме надълго и нашироко какво е Ribs Brothers, защото името го обяснява. Място за ребра, т.е на витрината спокойно може да пише "с вегетарианците до тук". Създателите са страстни почитатели на месото, които решават да направят концептуален малък ресторант в сърцето на София. Менюто е малко и специализирано в бавното готвене и опушване на ребра и дърпано месо, като в същото време не спират да експериментираме с всякакви меса.Сосовете за ребрата са като първоизточника на израза "secret sauce", така че очакваме на Бакхус StrEAT Fest да се омажем до уши. И да се ухилим пак до там после.ул. "Узунджовска" 13Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/5 снимки в галерията Няма да обясняваме надълго и нашироко какво е Ribs Brothers, защото името го обяснява. Място за ребра, т.е на витрината спокойно може да пише "с вегетарианците до тук". Създателите са страстни почитатели на месото, които решават да направят концептуален малък ресторант в сърцето на София. Менюто е малко и специализирано в бавното готвене и опушване на ребра и дърпано месо, като в същото време не спират да експериментираме с всякакви меса.
Сосовете за ребрата са като първоизточника на израза "secret sauce", така че очакваме на Бакхус StrEAT Fest да се омажем до уши. И да се ухилим пак до там после.

ул. "Узунджовска" 13

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.


Купете онлайн билет от тук: