С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Mediterraneo

Бакхус
23 Май 2018, 14:39
Share Tweet Pin it Share
  Проверено, предпочитано, първокласно място в центъра на града, където се скриваме за романтична среща или дълга вечеря със стар приятел. Класическата средиземноморска кухня се приготвя в домашен стил. Качеството винаги е било на ниво, а градината.ех, в градината на Медитаренео времето просто спира, когато сме с чаша студено вино под зелените клони в топлите летни вечери, озвучени от лек джаз на живо.ул. "Оборище" 9БВсичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук. Купете онлайн билет от тук:
1/2 снимки в галерията Проверено, предпочитано, първокласно място в центъра на града, където се скриваме за романтична среща или дълга вечеря със стар приятел. Класическата средиземноморска кухня се приготвя в домашен стил. Качеството винаги е било на ниво, а градината.ех, в градината на Медитаренео времето просто спира, когато сме с чаша студено вино под зелените клони в топлите летни вечери, озвучени от лек джаз на живо.

ул. "Оборище" 9Б

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.


Купете онлайн билет от тук: