С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Космос

Bacchus
23 Май 2018, 17:50
Share Tweet Pin it Share
  Победител в категорията "Модерна българска кухня" в последния ни конкурс "Ресторант на годината", ресторант Космос е тук, за да покаже, че всичко българско и родно е, и винаги ще бъде изключително интересно и ценно, отваряйки пред нас вратите на една традиционна, но неочаквана и различна кулинарна вселена. Целта на КОСМОС е да експериментира с типично българския продукт и да предложи на гостите си една наистина традиционна кухня, поднесена по космически начин.ул. "Лавеле" 19Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/4 снимки в галерията Победител в категорията "Модерна българска кухня" в последния ни конкурс "Ресторант на годината", ресторант Космос е тук, за да покаже, че всичко българско и родно е, и винаги ще бъде изключително интересно и ценно, отваряйки пред нас вратите на една традиционна, но неочаквана и различна кулинарна вселена. Целта на КОСМОС е да експериментира с типично българския продукт и да предложи на гостите си една наистина традиционна кухня, поднесена по космически начин.

ул. "Лавеле" 19

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: