С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Street Chefs

Бакхус
20 Май 2018, 11:46
Share Tweet Pin it Share
  Street Chefs e първият food truck в София – на ъгъла на улиците Парчевич и Ангел Кънчев. От петзвездна каравана за семейни пътувания алуминиевият Airstream е умело превърнат в професионална кухня и в любимо място за бургери в София. Само половин година по-късно се появява и втората каравана – на ул. Козяк в квартал Лозенец.Street Chefs бързо стана трайна част от градската култура и среда, възпитавайки вкус към висококачествената улична храна, приготвена от свежи и пресни продукти на място, пред очите на клиентите с много любов и лично отношение."Ние от Street Chefs вярваме в хубавата улична храна и искаме да променим представите за street food и да покажем, че тази храна може да бъде едновременно здравословна, качествена, достъпна и вкусна. Поднесена без претенции, с много емоции и със специално отношение. И докато наблюдавате как се приготвя пред очите ви, ще разберете колко много обичаме добрата храна. И вас!"ул. Козяк 2-4ул. Ангел Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/4 снимки в галерията Street Chefs e първият food truck в София – на ъгъла на улиците Парчевич и Ангел Кънчев. От петзвездна каравана за семейни пътувания алуминиевият Airstream е умело превърнат в професионална кухня и в любимо място за бургери в София. Само половин година по-късно се появява и втората каравана – на ул. Козяк в квартал Лозенец.

Street Chefs бързо стана трайна част от градската култура и среда, възпитавайки вкус към висококачествената улична храна, приготвена от свежи и пресни продукти на място, пред очите на клиентите с много любов и лично отношение.

"Ние от Street Chefs вярваме в хубавата улична храна и искаме да променим представите за street food и да покажем, че тази храна може да бъде едновременно здравословна, качествена, достъпна и вкусна. Поднесена без претенции, с много емоции и със специално отношение. И докато наблюдавате как се приготвя пред очите ви, ще разберете колко много обичаме добрата храна. И вас!"

ул. Козяк 2-4
ул. Ангел


Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: