С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Gelateria Naturale

Бакхус
18 Август 2017, 15:17
Share Tweet Pin it Share
  Gelateria Naturale предлага 100% натурален занаятчийски сладолед, приготвен на място всеки ден. Можете да намерите както класическо джелато, така и иновативни гурме вкусове като Parmigiano Reggiano и фиор ди лате с бял трюфел. Работят с местни суровини и избират български крафт производители. С риска да разочароват някои деца и майки, които търсят ягодов сладолед през Декември, се опитват да възпитават хранителна култура, научавайки клиентите си, че плодовете имат сезон и всичко в природата се върти.Септември слага края на лятото и началото на есеннта, затова ще го изпратим подобаващо с няколко подбрани вкуса.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
1/5 снимки в галерията Gelateria Naturale предлага 100% натурален занаятчийски сладолед, приготвен на място всеки ден. Можете да намерите както класическо джелато, така и иновативни гурме вкусове като Parmigiano Reggiano и фиор ди лате с бял трюфел. Работят с местни суровини и избират български крафт производители. С риска да разочароват някои деца и майки, които търсят ягодов сладолед през Декември, се опитват да възпитават хранителна култура, научавайки клиентите си, че плодовете имат сезон и всичко в природата се върти.
Септември слага края на лятото и началото на есеннта, затова ще го изпратим подобаващо с няколко подбрани вкуса.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
Ключови думи:  сладолед