Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация
Галерия

Детска кулинарна академия "Светулка"

Светулка
13 Септември 2017, 23:34
Share Tweet Pin it Share
  Ние сме креативни, нестандартни, различни, весели и най-важното - свободни личности с големи сърца, очакващи да направят чудеса за вас и вашите деца!Детска академия "Светулка" предлага интерактивни курсове за деца на тема здравословно хранене и как да си приготвят сами храна, съчетани със забавни кулинарни игри.Нашите инструктури са истински шеф-готвачи и професионалисти, които подкрепят каузата и с голямо желание помагат на децата да научат така важните неща за храната, докато се забавляват.Заповядайте при нас.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
1/6 снимки в галерията Ние сме креативни, нестандартни, различни, весели и най-важното - свободни личности с големи сърца, очакващи да направят чудеса за вас и вашите деца!
Детска академия "Светулка" предлага интерактивни курсове за деца на тема здравословно хранене и как да си приготвят сами храна, съчетани със забавни кулинарни игри.
Нашите инструктури са истински шеф-готвачи и професионалисти, които подкрепят каузата и с голямо желание помагат на децата да научат така важните неща за храната, докато се забавляват.
Заповядайте при нас.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.