С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Cakey Bakey

Бакхус
22 Май 2018, 11:11
Share Tweet Pin it Share
  В Cakey Bakey сладкото и соленото се срещат, за да възбудят сетивата ни с нови усещания и вкусове. Обичат да вдъхват живот на дълбоко заспали рецепта, но и се впускат в приключения с модерни експерименти. Продуктите са от най-високо качество, предимно от български производители.Най-новата им локация е на бул. "Христо Смирненски" 1, както и на:ул. "Шипка" 5,ул. "Искър" 36,ул. "Рикардо Вакарини' 10АВсичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/6 снимки в галерията В Cakey Bakey сладкото и соленото се срещат, за да възбудят сетивата ни с нови усещания и вкусове. Обичат да вдъхват живот на дълбоко заспали рецепта, но и се впускат в приключения с модерни експерименти. Продуктите са от най-високо качество, предимно от български производители.

Най-новата им локация е на бул. "Христо Смирненски" 1, както и на:
ул. "Шипка" 5,
ул. "Искър" 36,
ул. "Рикардо Вакарини' 10А

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.


Купете онлайн билет от тук: