С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Coppa Della Maga

Бакхус
23 Май 2018, 18:29
Share Tweet Pin it Share
  Те превръщат сладоледа от "виновно удоволствие" в луксозно преживяване, което е едновременно изкушаващо и полезно, вкусно и красиво опаковано. Сладоледите Coppa della Maga имат мека и маслена текстура, без захар, глутен и изкуствени съставки.Всичките продукти са:✵ 100% натурални – без изкуствени добавки, оцветители или хидрогенирани мазнини✵ Без добавена захар✵ Без глутен✵ Без ГМО, соя или яйцаПортфолиото от вкусове е изключително богато - от класическите Ванилия класик, Шоколад, Шам фъстък до уникалните Грейпфрут с бергамот, Йогурт с листа от рози или Сусам и мед.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/6 снимки в галерията Те превръщат сладоледа от "виновно удоволствие" в луксозно преживяване, което е едновременно изкушаващо и полезно, вкусно и красиво опаковано. Сладоледите Coppa della Maga имат мека и маслена текстура, без захар, глутен и изкуствени съставки.

Всичките продукти са:
✵ 100% натурални – без изкуствени добавки, оцветители или хидрогенирани мазнини
✵ Без добавена захар
✵ Без глутен
✵ Без ГМО, соя или яйца

Портфолиото от вкусове е изключително богато - от класическите Ванилия класик, Шоколад, Шам фъстък до уникалните Грейпфрут с бергамот, Йогурт с листа от рози или Сусам и мед.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: