С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Harmonica

Бакхус
01 Юни 2018, 11:35
Share Tweet Pin it Share
  Harmonica са първата българска марка за био продукти. Всичко започна с киселото мляко, но днес в портфолиото им има какво ли не - от млечни продукти, през тахани и сиропи, та чак до вафли и "зрънчо". Най-новото допълнение са течните шоколади на основата на кокосово гхи. Ако не сте ги срещали по щандовете в магазина, на StrEAT Fest ще се запознаете с тях. Не казваме, че само ще ги опитате, защото това e почти невъзможно. По-скоро ще ги ометете. Тестовете с безброй случайни минувачи показаха, че веднъж отворен буркан с течен поколад harmonica се изяжда наведнъж средно за 19 минути и съдържа около 28 лъжички блаженство.Освен адски вкусни, шоколадовите гхита са и ултимативното съчетание на полезното с приятното, защото съдържат единствено био кокосово гхи 50/50 (50% био кокосово масло и 50% био краве гхи), био какаови зърна, 15% био нерафинирана тръстикова захар и инулин от агаве.Специалното предложение за Bacchus StrEAT Fest 2 ще бъде:✤ При покупка на три бурканчета, получавате едно безплатно бурканче течен шоколад по избор.✤ Ако купите две бурканчета - получавате подарък новата шоколадова вафла.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/4 снимки в галерията Harmonica са първата българска марка за био продукти. Всичко започна с киселото мляко, но днес в портфолиото им има какво ли не - от млечни продукти, през тахани и сиропи, та чак до вафли и "зрънчо". Най-новото допълнение са течните шоколади на основата на кокосово гхи. Ако не сте ги срещали по щандовете в магазина, на StrEAT Fest ще се запознаете с тях. Не казваме, че само ще ги опитате, защото това e почти невъзможно. По-скоро ще ги ометете. Тестовете с безброй случайни минувачи показаха, че веднъж отворен буркан с течен поколад harmonica се изяжда наведнъж средно за 19 минути и съдържа около 28 лъжички блаженство.

Освен адски вкусни, шоколадовите гхита са и ултимативното съчетание на полезното с приятното, защото съдържат единствено био кокосово гхи 50/50 (50% био кокосово масло и 50% био краве гхи), био какаови зърна, 15% био нерафинирана тръстикова захар и инулин от агаве.

Специалното предложение за Bacchus StrEAT Fest 2 ще бъде:

✤ При покупка на три бурканчета, получавате едно безплатно бурканче течен шоколад по избор.

✤ Ако купите две бурканчета - получавате подарък новата шоколадова вафла.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: