С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Le Petit Quche

Le Petit Quche
16 Май 2019, 10:55
Share Tweet Pin it Share
  В Le Petit Quchе́ ще откриете специална и внимателно подбрана селекция от гурме деликатеси с традиция, тероар и високо качество.В основата им стои един 110-годишен производител на Фоа гра, Comtesse du Barry. Освен богатството от продукти, може да откриете още и над 120 етикета вино от селектирани изби и реколти, първокласни зехтини, шоколади и подправки от цял свят.Към всичко това са включени и уникални парфюми и аромати за помещения от остров Елба и свещи, за които не сте чували, но никога няма да смените с други, когато ги помиришите.Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »Купете билет онлайн от тук
1/2 снимки в галерията В Le Petit Quchе́ ще откриете специална и внимателно подбрана селекция от гурме деликатеси с традиция, тероар и високо качество.
В основата им стои един 110-годишен производител на Фоа гра, Comtesse du Barry. Освен богатството от продукти, може да откриете още и над 120 етикета вино от селектирани изби и реколти, първокласни зехтини, шоколади и подправки от цял свят.
Към всичко това са включени и уникални парфюми и аромати за помещения от остров Елба и свещи, за които не сте чували, но никога няма да смените с други, когато ги помиришите.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »

Купете билет онлайн от тук

Ключови думи:  Le Petit Quche, StrEAT Fest, Бакхус