С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Adella Cake O`clock

Adella
29 Май 2019, 13:07
Share Tweet Pin it Share
  Adella Cake O`clock e новооткрита бутикова локация за сладки изкушения, част от италианския ресторант Adella Ristorante Italiano by Gabriele Federici, намираща се на ул. Тинтява 15.Ние сме екип от непрекъснато вдъхновени творци, пресъздаващи емоция от всеки продукт, вкус, аромат, текстура и цвят и целим да инспирираме вашите сетива.Избирайки висококачествени продукти, пресъздаваме палитра от емоции, чувства и настроения, в сладко изкушение – десерт, който да предизвика въображението за нови цветови и вкусови усещания. Вижте какво ще хапнете при нас на 8 и 9 юни на Бакхус StrEAT Fest >>>Следете ни последните новости във Facebook »Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »Купете билет онлайн от тук
1/16 снимки в галерията Adella Cake O`clock e новооткрита бутикова локация за сладки изкушения, част от италианския ресторант Adella Ristorante Italiano by Gabriele Federici, намираща се на ул. Тинтява 15.
Ние сме екип от непрекъснато вдъхновени творци, пресъздаващи емоция от всеки продукт, вкус, аромат, текстура и цвят и целим да инспирираме вашите сетива.

Избирайки висококачествени продукти, пресъздаваме палитра от емоции, чувства и настроения, в сладко изкушение – десерт, който да предизвика въображението за нови цветови и вкусови усещания.

Вижте какво ще хапнете при нас на 8 и 9 юни на Бакхус StrEAT Fest >>>

Следете ни последните новости във Facebook »

Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »

Купете билет онлайн от тук