С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Винарска изба Боровица

Бакхус
08 Септември 2017, 10:03
Share Tweet Pin it Share
    Колекциите "Borovitza" и "Great terroirs" са предимно от сортови вина шардоне, рикат, гъмза, букет, мерло, каберне совиньон и пино ноар. Гроздето е отгледано в избрани лозя и вината носят така специфичната за региона свежест и минералност.Вината се произвеждат с минимална намеса, без добавянето на сулфити и внимателно подбиране на препаратите, които се използват в лозето.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
3/4 снимки в галерията Колекциите "Borovitza" и "Great terroirs" са предимно от сортови вина шардоне, рикат, гъмза, букет, мерло, каберне совиньон и пино ноар. Гроздето е отгледано в избрани лозя и вината носят така специфичната за региона свежест и минералност.

Вината се произвеждат с минимална намеса, без добавянето на сулфити и внимателно подбиране на препаратите, които се използват в лозето.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.