С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Винарска изба Боровица

Бакхус
08 Септември 2017, 10:03
Share Tweet Pin it Share
  Независимо от малкия размер, тук се правят вина, нито едно от които не прилича на някое друго. Дори и в рамките на едно лозе, те могат да са напълно различни. При отлежаването също има множество вариации – в бъчви от френски, американски и български дъб, а времето за отлежаване също е различно. Вината от едноименната серия на ВИ "Боровица" имат и остроумни имена – на бабата, която сама гледа лозето си, тъй като децата и са в града (Granny), "Cuveé Bella Rada" от името на селото, в землището на което се намира старото лозе и т.н.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
4/4 снимки в галерията Независимо от малкия размер, тук се правят вина, нито едно от които не прилича на някое друго. Дори и в рамките на едно лозе, те могат да са напълно различни. При отлежаването също има множество вариации – в бъчви от френски, американски и български дъб, а времето за отлежаване също е различно. Вината от едноименната серия на ВИ "Боровица" имат и остроумни имена – на бабата, която сама гледа лозето си, тъй като децата и са в града (Granny), "Cuveé Bella Rada" от името на селото, в землището на което се намира старото лозе и т.н.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.