С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Thirst Wines Project

Бакхус
08 Септември 2017, 08:01
Share Tweet Pin it Share
  Savvy / Sauvignon Blanc 2016Копирането на нахалния новозеландски стил никога не ни е било цел. Интересен за нас е богатия стил, в който се преплитат зелените нюанси на мъхесто листо, аспержи, индрише с ароматите на барут, "чиста пот" и тропически плодове. Свежестта не е за сметка на обема. Топлата реколта спомогна за комплексността на виното, въпреки че гроздето за него дойде от три от най-северните лозя в България. Виното е декантирано без да е филтрирано, за да го запазим възможно най-близко до естествената му природа.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
5/5 снимки в галерията Savvy / Sauvignon Blanc 2016

Копирането на нахалния новозеландски стил никога не ни е било цел. Интересен за нас е богатия стил, в който се преплитат зелените нюанси на мъхесто листо, аспержи, индрише с ароматите на барут, "чиста пот" и тропически плодове. Свежестта не е за сметка на обема. Топлата реколта спомогна за комплексността на виното, въпреки че гроздето за него дойде от три от най-северните лозя в България. Виното е декантирано без да е филтрирано, за да го запазим възможно най-близко до естествената му природа.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.