С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Трастена

Бакхус
08 Септември 2017, 08:00
Share Tweet Pin it Share
    Освен 9-та реколта малинови вина, екипът ще има удоволствието да представи най-новото попълнение в плодовото им семейство - нискоалкохолно пенливо вино с Ягода, което е като бутилирано лято. В търсене на качествен и вкусен продукт, те стигат чак до Австрия, където произвеждат Трастена Секо ексклузивно за България. Нискоалкохолно, с по-малко калории и по-фина газировка - Ягодовото секо на Трастена ще ни помогне да пренесем лятото и през студените зимни дни. Пуснато съвсем наскоро на пазара - това вино ще се предлага в големи и малки разфасовки на Бакху StrEAT Fest.За да бъде истинска насладата от комбинацията между храна и напитки, ще можете да се охладите с Малинова Снгрия Щастливото Прасе - дело на Грета от едноименния ресторант.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
2/5 снимки в галерията Освен 9-та реколта малинови вина, екипът ще има удоволствието да представи най-новото попълнение в плодовото им семейство - нискоалкохолно пенливо вино с Ягода, което е като бутилирано лято. В търсене на качествен и вкусен продукт, те стигат чак до Австрия, където произвеждат Трастена Секо ексклузивно за България. Нискоалкохолно, с по-малко калории и по-фина газировка - Ягодовото секо на Трастена ще ни помогне да пренесем лятото и през студените зимни дни. Пуснато съвсем наскоро на пазара - това вино ще се предлага в големи и малки разфасовки на Бакху StrEAT Fest.

За да бъде истинска насладата от комбинацията между храна и напитки, ще можете да се охладите с Малинова Снгрия Щастливото Прасе - дело на Грета от едноименния ресторант.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
Ключови думи:  Бакхус, вино, малини, плодове