С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Шато Сунгурларе

Бакхус
21 Май 2018, 15:22
Share Tweet Pin it Share
  "Шато Сунгурларе" e изградено през 2012г в района на град Сунгурларе. Регионът е характерен със своя тероар , придаващ отличителните качества на вината. Шатото разполага със собствени лозови масиви, в които се отглеждат сортове като мискет, италиански ризлинг , шардоне, мускат, мерло. Капацитета за преработка на грозде е до 250 т и възможност за производство на 150 т вина на година.обл. Бургас, Сунгурларе 8470, ул. "Девети септември" 25Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/3 снимки в галерията "Шато Сунгурларе" e изградено през 2012г в района на град Сунгурларе. Регионът е характерен със своя тероар , придаващ отличителните качества на вината. Шатото разполага със собствени лозови масиви, в които се отглеждат сортове като мискет, италиански ризлинг , шардоне, мускат, мерло. Капацитета за преработка на грозде е до 250 т и възможност за производство на 150 т вина на година.

обл. Бургас, Сунгурларе 8470, ул. "Девети септември" 25

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: