С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Crafter by Brewforia

Бакхус
20 Май 2018, 15:38
Share Tweet Pin it Share
  Crafter е новото място в София, където като ти се завие свят от стотиците видове крафт бири и бутикови български вина, да поседеш и да си сипеш едно на място - сам, с приятели или с бъдещи такива. Crafter е проект на Brewforia, които отдавна са сред виновниците крафт биреното цунами да залее малки, големи и още по-големи магазини, барове и ресторанти в България. Сега вече те имат и собствено място под слънцето, чиято поп-ъп реплика ще се появи и на 9 и 10 юни на Женския пазар.ул. "Княз Борис I" 65.понеделник – събота: от 12:00 до 22:00Програма Bacchus StrEAT Fest 2 :✤ Подарък - оригинална чаша.Всеки, който купи 6 бири на Bevog или 6 бири на Crew Republic, ще получикато подарък оригинална чаша на съответната пивоварна.✤ Happy Hour между 10:00 и 12:00 Всеки, който купи пет бири в периода между 10:00 и 12:00, ще получикато подарък шеста.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/3 снимки в галерията Crafter е новото място в София, където като ти се завие свят от стотиците видове крафт бири и бутикови български вина, да поседеш и да си сипеш едно на място - сам, с приятели или с бъдещи такива. Crafter е проект на Brewforia, които отдавна са сред виновниците крафт биреното цунами да залее малки, големи и още по-големи магазини, барове и ресторанти в България. Сега вече те имат и собствено място под слънцето, чиято поп-ъп реплика ще се появи и на 9 и 10 юни на Женския пазар.

ул. "Княз Борис I" 65.
понеделник – събота: от 12:00 до 22:00

Програма Bacchus StrEAT Fest 2 :


Подарък - оригинална чаша.
Всеки, който купи 6 бири на Bevog или 6 бири на Crew Republic, ще получи
като подарък оригинална чаша на съответната пивоварна.

Happy Hour между 10:00 и 12:00
Всеки, който купи пет бири в периода между 10:00 и 12:00, ще получи
като подарък шеста.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: