С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Иво Върбанов

Бакхус
22 Май 2018, 17:20
Share Tweet Pin it Share
  Дългосрочната визия на Иво Върбанов е да направи най-добрите български вина, установявайки се в един великолепен винен регион. Екипът дълбоко вярва в биологичното и биодинамичното земеделие, без да се ръководи от догми. Техният проект е едновременно и предизвикателство, и мечта. Предизвикателството е да можеш да произвеждаш вина от най-високо качество в един специфичен регион на България, южен Сакар, който има огромен потенциал и уникален тероар. Тяхната мечта е да видят българско вино на едно ниво с вина от най-добрите региони в света. Иво Върбанов и неговите вина са част от Асоциацията на независимите винаро-лозари.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/3 снимки в галерията Дългосрочната визия на Иво Върбанов е да направи най-добрите български вина, установявайки се в един великолепен винен регион. Екипът дълбоко вярва в биологичното и биодинамичното земеделие, без да се ръководи от догми. Техният проект е едновременно и предизвикателство, и мечта. Предизвикателството е да можеш да произвеждаш вина от най-високо качество в един специфичен регион на България, южен Сакар, който има огромен потенциал и уникален тероар. Тяхната мечта е да видят българско вино на едно ниво с вина от най-добрите региони в света. Иво Върбанов и неговите вина са част от Асоциацията на независимите винаро-лозари.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: