С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Домейн Мараш

Бакхус
22 Май 2018, 17:44
Share Tweet Pin it Share
Домейн Мараш е модерна изба, в която се произвеждат висококачествени вина и високоалкохолни напитки. Те са винари от ново поколение, които работят усилено, за да наложат потенциала на Стралджанския регион и качествата на гроздето и плодовете. Избата разполага с екологично чисти територии, засадени с лозови масиви, от които се произвеждат традиционни стралджански вина и ракии по класическа технология. Избата е член на Асоциацията на независимите винаро-лозари.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/1 снимки в галерията Домейн Мараш е модерна изба, в която се произвеждат висококачествени вина и високоалкохолни напитки. Те са винари от ново поколение, които работят усилено, за да наложат потенциала на Стралджанския регион и качествата на гроздето и плодовете. Избата разполага с екологично чисти територии, засадени с лозови масиви, от които се произвеждат традиционни стралджански вина и ракии по класическа технология. Избата е член на Асоциацията на независимите винаро-лозари.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук: