С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Росиди

Бакхус
23 Май 2018, 15:37
Share Tweet Pin it Share
"Виното трябва да отразява тероара и главните характеристики на сорта грозде, от който се произвежда. То не трябва да бъде комерсиален продукт, умишлено шлифован за да удовлетвори определен вкус или пазар". Това е философията на винарска изба Росиди, с която ние сме напълно съгласни.Използването на стандартно оборудване, както и на нестандартно такова (специално изработени иноксови бъчви за гевюрцтраминер или бетонни ферментатори във формата на яйце за шардоне) е само малка част от начина, по който екипът от Росиди комуникира разбирането и визията си за виното. Вината Росиди се произвеждат в строго лимитирани серии от собствени лозови насаждения, които се намират в с. Николаево, в региона на гр. Сливен. Избата е част от Асоциацията на независимите винаро-лозари.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/1 снимки в галерията "Виното трябва да отразява тероара и главните характеристики на сорта грозде, от който се произвежда. То не трябва да бъде комерсиален продукт, умишлено шлифован за да удовлетвори определен вкус или пазар". Това е философията на винарска изба Росиди, с която ние сме напълно съгласни.

Използването на стандартно оборудване, както и на нестандартно такова (специално изработени иноксови бъчви за гевюрцтраминер или бетонни ферментатори във формата на яйце за шардоне) е само малка част от начина, по който екипът от Росиди комуникира разбирането и визията си за виното. Вината Росиди се произвеждат в строго лимитирани серии от собствени лозови насаждения, които се намират в с. Николаево, в региона на гр. Сливен. Избата е част от Асоциацията на независимите винаро-лозари.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: