С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Шато Коларово

Бакхус
28 Май 2018, 16:20
Share Tweet Pin it Share
    Избата се представя на пазара с няколко бранда. Чисто сортовите вина са с марка "Шато Коларово" - Мерло, Каберне совиньон и Сира. Купажните вина са с брандовете "Ахал" и специалната селекция "СКС". Името "Ахал" е съкратено от Ахал-Теке, което означава "небесен, божествен кон". Собственикът на винарната е и собственик на единствения жребец от породата Ахал-Теке в България. Серия "Мегалит" е изцяло от чисто сортови резерви, отлежавали между 12 и 18 месеца във френски бъчви, първо и второ зареждане.Стремежът на екипа на ВИ "Шато Коларово" към индивидуалност и постоянство в качеството на вината е отличен с десетки медали от престижни международни конкурси във Франция, Великобритания, Германия, Белгия, Португалия и Канада.Избата е част от Асоциацията на независимите лозаро-винари.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН »
3/4 снимки в галерията Избата се представя на пазара с няколко бранда. Чисто сортовите вина са с марка "Шато Коларово" - Мерло, Каберне совиньон и Сира. Купажните вина са с брандовете "Ахал" и специалната селекция "СКС". Името "Ахал" е съкратено от Ахал-Теке, което означава "небесен, божествен кон". Собственикът на винарната е и собственик на единствения жребец от породата Ахал-Теке в България. Серия "Мегалит" е изцяло от чисто сортови резерви, отлежавали между 12 и 18 месеца във френски бъчви, първо и второ зареждане.

Стремежът на екипа на ВИ "Шато Коларово" към индивидуалност и постоянство в качеството на вината е отличен с десетки медали от престижни международни конкурси във Франция, Великобритания, Германия, Белгия, Португалия и Канада.

Избата е част от Асоциацията на независимите лозаро-винари.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН »