С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

VIA VINERA

Бакхус
12 Септември 2020, 20:14
Share Tweet Pin it Share
  Казват, че виното е просто слънце, земя, вода и грозде. Но за да се оформи характерът му е нужна специална грижа, внимание към детайла и отдаденост.Във Виа Винера вярват в това. С любов и отдаденост отглеждат масивите си до град Килифарево и село Карабунар.Гордеят се със старите местни български сортове Димят, Червен Мискет, Мавруд и Рубин, които влагат в серията "Bulgarian Heritage". А интернационалните им сортове допълват богатството на останалите вина.В живота може би има по-важни неща от виното, но не и за тях. VIA VINERA има много значения – традиция, майсторство, качество, отдаденост. За тях това име значи страст.Страст, която можете да усетите във всяка чаша от техните вина.
1/2 снимки в галерията Казват, че виното е просто слънце, земя, вода и грозде. Но за да се оформи характерът му е нужна специална грижа, внимание към детайла и отдаденост.
Във Виа Винера вярват в това. С любов и отдаденост отглеждат масивите си до град Килифарево и село Карабунар.
Гордеят се със старите местни български сортове Димят, Червен Мискет, Мавруд и Рубин, които влагат в серията "Bulgarian Heritage". А интернационалните им сортове допълват богатството на останалите вина.
В живота може би има по-важни неща от виното, но не и за тях. VIA VINERA има много значения – традиция, майсторство, качество, отдаденост. За тях това име значи страст.
Страст, която можете да усетите във всяка чаша от техните вина.