С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Най-новото

Новини

ОТ БРОЯ: Кристиян Йончев - не просто вино, а знания и емоции

ОТ БРОЯ: Кристиян Йончев - не просто вино, а знания и емоции

Ани Коджаиванова
12 Януари 2022, 10:14

От 10 години семейната компания "Мулен" успешно предлага у нас подбрани вина от автентични производители от Лангедок

Вино

Тенденциите във виното за 2022

Тенденциите във виното за 2022

Андреа Пунчева, София Павлова
17 Януари 2022, 13:21

Някои от основните релси, по които ще се движи винената индустрия през 2022 г. - в България и по света

Храна

Руби - уникален до доказване на противното

Руби - уникален до доказване на противното

Владислав Христов
11 Януари 2022, 11:39

Рекламен трик или продукт, който заслужава нашето внимание. Вече пета година розовият шоколад събира полярни реакции

Реклама

МЕТРО даде старт на новата си пекарна и месарница
08 Декември 2021, 17:26

Новите щандове в магазина на бул. "Цариградско шосе" посрещат клиенти и ХоРеКа сектора с пресни продукти

Хора

ОТ БРОЯ: Слънце, смляно в бутилка

ОТ БРОЯ: Слънце, смляно в бутилка

Андреа Пунчева
07 Януари 2022, 09:11

Зехтинът като повод за обиколка - из маслинови горички или поне седнали на креслото у дома, с точната книга в ръка

Новини

Роди се кулинарна звезда: Африка

Роди се кулинарна звезда: Африка

София Павлова
05 Януари 2022, 13:35

Добрият гастрономически пример на един дълго пренебрегван континент

Храна

ОТ БРОЯ: Рецепта за салтимбока с пъстърва и шафран от Dieci

ОТ БРОЯ: Рецепта за салтимбока с пъстърва и шафран от Dieci

Бакхус
29 Декември 2021, 08:49

Празнично ястие, дело на шеф Джанфранко Киарини, чийто ресторант Dieci в с. Девино спечели "Дебют" за 2021 г. от наградите на "Бакхус"

Новини

ОТ БРОЯ: А-на-нас ни се иска...

ОТ БРОЯ: А-на-нас ни се иска...

Андреа Пунчева, София Павлова
04 Януари 2022, 10:34

Среща с българската следа на Gourmand World Cookbook Awards в Париж

Храна

ОТ БРОЯ: Рецепта за трюфел торта от Ahora

ОТ БРОЯ: Рецепта за трюфел торта от Ahora

Бакхус
28 Декември 2021, 08:30

Шеф Севда Димитрова, чийто ресторант получи награда за "Вкусно място" от "Бакхус", ни учи как приготвим празничен десерт

Храна

ОТ БРОЯ: Рецепта за синдермьо с манатарки от "Космос"

ОТ БРОЯ: Рецепта за синдермьо с манатарки от "Космос"

Бакхус
27 Декември 2021, 08:26

Празнично родопско ястие, дело на шеф Владислав Пенов и заведението, спечелило голямата награда на "Бакхус" - "Ресторант на годината" за 2021 г.

Храна

ОТ БРОЯ: Рецепта за торо стек от Hamachi-ni

ОТ БРОЯ: Рецепта за торо стек от Hamachi-ni

Бакхус
26 Декември 2021, 08:30

Празнична рецепта от шеф Георги Георгиев и ресторанта, спечелил награда "Авторски почерк" от "Бакхус" за 2021

Храна

ОТ БРОЯ: Рецепта за лозови сарми с патешко от "Паваж"

ОТ БРОЯ: Рецепта за лозови сарми с патешко от "Паваж"

Бакхус
23 Декември 2021, 14:15

Сарми в лозов лист с кълцано патешко, дело на главния готвач на пловдивското заведение с награда "Ресторант на читателите" за 2021 г.

Новини

Коледното меню на кралицата

Коледното меню на кралицата

Бакхус
22 Декември 2021, 12:23

Какво има на празничната трапеза на Кралица Елизабет II

Реклама

ОТ БРОЯ: Модерното кулинарно огледало на една древна култура

ОТ БРОЯ: Модерното кулинарно огледало на една древна култура

Съдържание от JAZU by Hamachi-ni
20 Декември 2021, 12:03

Разходка до Япония в джаз атмосферата на ресторант JAZU

Новини

Джак Ма и какаовото зърно

Джак Ма и какаовото зърно

Бакхус
19 Декември 2021, 12:26

Китай набира сила и бележи успех в поредната индустрия

Новини

Новият брой на "Бакхус": Империите - храня се, за да живея, или живея, за да се храня?

Новият брой на "Бакхус": Империите - храня се, за да живея, или живея, за да се храня?

Андреа Пунчева
17 Декември 2021, 11:30

Зимното издание на списанието е посветено на влиятелните примери в историята и бизнеса, които промениха гурме сцената. Вече може да го намерите в търговската мрежа или да го поръчате онлайн.

Новини

Smells like team spirit: Маркус Хопе от пивоварна Hoppebräu

Smells like team spirit: Маркус Хопе от пивоварна Hoppebräu

Андреа Пунчева
14 Декември 2021, 13:04

Интервюто е част от серията, посветена на новото поколение крафт пивовари в Бавария

Храна

Артишок и зехтин: важните международни конкурси

Артишок и зехтин: важните международни конкурси

Анна Петкова
09 Декември 2021, 12:44

Как се оценяват бутилките маслиново масло и какво отличава различните награди

Новини

Любима и въглехидратна

Любима и въглехидратна

София Павлова
06 Декември 2021, 12:27

Никулден е, но ние говорим за пица

Новини

Русия ще е домакин на World's 50 Best Restaurants 2022

Русия ще е домакин на World's 50 Best Restaurants 2022

Бакхус
02 Декември 2021, 12:41

Най-добрите заведения ще бъдат отличени през юли догодина

Новини

Guinness излезе с домашен бирен кран за Коледа

Guinness излезе с домашен бирен кран за Коледа

Бакхус
28 Ноември 2021, 10:50

Пакетът включва специалното кранче за наливане на стаута, 4 кена и 2 чаши срещу £750

Новини

Vin’N’Bar - българското вино вече и на малкия екран

Vin’N’Bar - българското вино вече и на малкия екран

Бакхус
24 Ноември 2021, 15:41

Гледаме и опознаваме изби и сортове всяка неделя по Bulgaria ON AIR

Вино

DiVino.Taste 2021: рестартът на българското вино

DiVino.Taste 2021: рестартът на българското вино

Андреа Пунчева, снимки: Надежда Чипева
23 Ноември 2021, 16:19

Десетото издание на най-големия тематичен форум у нас с ясен завой към модерна стилистика, интересни сортове и доза смелост

Новини

DiVino.Taste 2021: С вино в джоба

DiVino.Taste 2021: С вино в джоба

Бакхус
16 Ноември 2021, 17:34

Защо си струва да обърнете внимание на мобилното приложение на DiVino в навечерието на най-голямото изложение на изби у нас

Новини

Марк Гало, Hopfmeister: Крафт бирите отварят вратата към цял свят от нови вкусове

Марк Гало, Hopfmeister: Крафт бирите отварят вратата към цял свят от нови вкусове

Андреа Пунчева
15 Ноември 2021, 17:50

Интервюто е част от серията, посветена на младото поколение занаятчийски пивовари в Бавария

Новини

Adiós, avocado!

Adiós, avocado!

София Павлова
11 Ноември 2021, 10:58

Грах, шамфъстък, паста от тиквени семки - алтернативата на един от най-популярните плодове в света

Реклама »