С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Най-новото

Вино

"Брестовица": Кооперативно вино по френски

"Брестовица": Кооперативно вино по френски

Михаил Ванчев
02 Февруари 2021, 09:21

Лозарско-винарски кооператив на 113 години. И не е във Франция? Точно така: лозаро-винарският кооператив "Винарска изба Брестовица" е основан през 1908 година в село Брестовица, Пловдивско

Гурме

Първо снимам, после - яжте

Първо снимам, после - яжте

Бакхус
20 Януари 2021, 21:26

"Първо снимам, после ям" е популярна шега на маса, когато поне един или няколко души вадят телефоните си при пристигането на чиниите и преди да опитат, правят кадри - най-често за Инстаграм

Новини

Смели и посветени

Смели и посветени

Бакхус
20 Януари 2021, 20:43

През тази особена година журито на конкурса "Ресторант на годината Acqua Panna & S.Pellegrino 2020" реши да не връчва награда в категория "Дебют". Състезанието за нови места се отлага за следващата, в която надеждите на всички са, че ще започне възстановяване след корона кризата и отложените проекти ще стартират, а започналите през тази година ще се развиват по-пълноценно

Реклама

Над 100 български бизнеса вече използват виртуалния пазар VibeMarket
06 Януари 2021, 16:13

Сред пандемията се роди идеята за виртуалния пазар VibeMarket - резултат на партньорството между Mastercard и myPOS.

Места

ANDRé: "Забавляваме се в кухнята"

ANDRé: "Забавляваме се в кухнята"

Албена Шкодрова
05 Януари 2021, 13:20

В хаотичната реалност около пандемията продължават да избуяват ярки цветове. Един от най-видимите сред тях е ANDRé.

Места

Niko'las 0/360: Това е експеримент, в който държа най-много на качеството

Niko'las 0/360: Това е експеримент, в който държа най-много на качеството

Татяна Димитрова
10 Декември 2020, 19:06

"Държим адски много на продуктите, на вкуса им и на това да останем постоянни в качеството, което предлагаме."

Места

Космос: "Амбициозният ресторант"

Космос: "Амбициозният ресторант"

Слава Стоянова
15 Декември 2020, 19:32

Гостите, които идват за първи път, ще останат изненадани от чинията си при поръчването на нещо, което звучи традиционно.

Места

Ahora: Имаме смелостта да бъдем изключителни

Ahora: Имаме смелостта да бъдем изключителни

Татяна Димитрова
20 Януари 2021, 00:00

"Знам кои сме, къде сме, колко можем и накъде можем да се развиваме. Наградата за мен е удовлетворението на клиентите."

Места

33 Гастронавта: "Всяко ястие трябва да е "живо"

33 Гастронавта: "Всяко ястие трябва да е "живо"

Даниел Ненчев
05 Януари 2021, 09:46

Шеф Алфандари е вдъхновен от британеца Кийт Флойд: "Той хвърля бекони и цели зелки в тях и казва: "Масло! Много масло!"

Места

Soul Kitchen: "Храната трябва да събужда сетиватата ни"

Soul Kitchen: "Храната трябва да събужда сетиватата ни"

Марина Караконова
06 Януари 2021, 14:02

"Българинът пътува и има все по-висока кулинарна култура, става по-отворен за нови вкусове." - Бетси Щорк, собственик

Новини

По виното ще ги познаете

По виното ще ги познаете

Бакхус
20 Януари 2021, 20:20

Няма да е никак пресилено, ако кажем, че в България DiVino знаят най-много за българските вина, а и за световните, за потреблението и за пиенето им, за тенденциите и дори кой в какви чаши ги сервира.

Новини

Седрик Гроле – новият крал на сладкото

Седрик Гроле – новият крал на сладкото

Краси Генова
05 Януари 2021, 21:10

Наричат 35-годишния майстор-сладкар "Мик Джагър" на сцената на сладкарските изкушения

Вино

Наздраве за Prosecco Rose DOC

Наздраве за Prosecco Rose DOC

Бакхус
27 Май 2020, 14:17

Места

Foodie Quartal

Foodie Quartal

Бакхус
22 Май 2020, 15:15

Реклама »