Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит • Foton.bg
IT: IDG.BG • Computerworld • PC World • CIO • Networkworld
На английски: KQuarterly
Лозарско-винарски кооператив на 113 години. И не е във Франция? Точно така: лозаро-винарският кооператив "Винарска изба Брестовица" е основан през 1908 година в село Брестовица, Пловдивско
"Първо снимам, после ям" е популярна шега на маса, когато поне един или няколко души вадят телефоните си при пристигането на чиниите и преди да опитат, правят кадри - най-често за Инстаграм
През тази особена година журито на конкурса "Ресторант на годината Acqua Panna & S.Pellegrino 2020" реши да не връчва награда в категория "Дебют". Състезанието за нови места се отлага за следващата, в която надеждите на всички са, че ще започне възстановяване след корона кризата и отложените проекти ще стартират, а започналите през тази година ще се развиват по-пълноценно
В хаотичната реалност около пандемията продължават да избуяват ярки цветове. Един от най-видимите сред тях е ANDRé.
"Държим адски много на продуктите, на вкуса им и на това да останем постоянни в качеството, което предлагаме."
Гостите, които идват за първи път, ще останат изненадани от чинията си при поръчването на нещо, което звучи традиционно.
"Знам кои сме, къде сме, колко можем и накъде можем да се развиваме. Наградата за мен е удовлетворението на клиентите."
Шеф Алфандари е вдъхновен от британеца Кийт Флойд: "Той хвърля бекони и цели зелки в тях и казва: "Масло! Много масло!"
"Българинът пътува и има все по-висока кулинарна култура, става по-отворен за нови вкусове." - Бетси Щорк, собственик
Няма да е никак пресилено, ако кажем, че в България DiVino знаят най-много за българските вина, а и за световните, за потреблението и за пиенето им, за тенденциите и дори кой в какви чаши ги сервира.
Наричат 35-годишния майстор-сладкар "Мик Джагър" на сцената на сладкарските изкушения