Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
DiVino Top 50 - кои са победителите за изминалата година
Айляците заобичаха да си правят густо на по поничка или на брънч
Из шотландските вкусове и пейзажи на остров Скай
Вино и хип-хоп се срещат в клуб ReBonkers на 10 март
Черният чай в цялото му многобразие от вкусове и аромати
В андалуското градче се пие мансания и се яде телешко шкембе с нахут
Разходка до географските ширини на Южна Америка и нейните чайове
Кулинарните традиции на Хадрамаут със Сара Алкаф
На Young Chef Olympiad 2023 в Индия ще участва ученик на кулинарната академия HRC
Местата, за които си заслужава да слезете от главния път
Къде и какво да ядете, докато обикаляте една от най-северните точки на Европа
Разказ от първо небце от испанския ресторант Trigo, където готвиха Владислав Пенов и Антон Васев
Колко вкусно може да готвят в една хижа не e въпрос, а възклицание!
Някои дни са родени по-добри от други. Разказ за изключителна вечер с Moet & Chandon в операта в Будапеща
Най-добрият ресторант в света сподели своя рецепта
Ние сме това, което ядем, пием и четем
Нов проект, който обединява съмишленици на идеята, че ние сме това, което ядем, пием и четем
Новото място в София, където ще откриете пищен избор от винени бутилки и предложения на чаша
Разходка до епохата на "изгубеното поколение" сред нощни партита, Сотерн, шампанско, печени бутове, прасенца и пуйки
Манол Лазаров влезе в топ 10 на финала на World Class
Днес поемаме към вечно заснежените върхове на Хималаите, където е родината на масалата
Дегустираме 6 вина от двата края на Италия.
От Царевец до Ялово: дегустация на изби край Велико Търново
За винените събития извън София и новите хора, които ги посещават
Защо маврудът вече няма право да е просто мавруд
Класикът на руската литература ще ни пренесе в дворянските времена, ще ни замирише на печена пуйка и мариновани вишни...
Запознайте се с произхода на едно от най-емблематичните испански ястия днес
Разговаряме с варненски ресторант, носител на наградата "Винена листа и напитки"
Нека видим в какви кулинарни каши ще се забъркат икономът Джийвс и аристократът Бъртрам Устър
Среща с ройбос и хънибуш - чаените емблеми на Южна Африка
.... и не само. Разказ за питиетата, предпочитани от политици, писатели и поп икони
Александър Скорчев разказва как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"
Галина Виденова и Цветомир Николов разказват как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"
Маслиновото масло се съчетава най-добре с алкохоли с по-неутрален аромат и вкус, и си партнира с всичко от цитруси до мащерка
Ромът става все по-голяма категория заради своето разнообразие и всесезонност - тъкмо в това е и чарът му
На 3 септември между 11 и 17 ч. изборът е ваш, а готвенето - от ресторантите, поканени от МЕТРО България
Какво ще готвят и разказват на предстоящото издание на Фестивала на розовия домат на 3 септември в Княжеската градина
Внушително, но и пусто: най-голямото изложение за вино в света се завърна след 2 години отлагане
Десерт, целунат от романтичния ореол на руската примабалерина Анна Павлова
Митът за две от задължителните характеристики на маслиновото олио - Горчивост и Пикантност
Чудовищният истанбулски трафик не може да спре гладен журналист, устремен към един от най-добрите ресторанти в света
Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Интервюто е част от поредицата за ресторантите, номинирани в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Разговор с един от инициаторите на кампанията "Вода без опаковка"
Бразилците наричат Баѝя "страната на щастието" и със сигурност са близко до истината
Едно от най-разпознаваемите лица на португалската кухня отдавна е надхвърлил границите ѝ
Статията е част от поредицата от репортажи от юбилейното 20-о издание на световния кулинарен форум Madrid Fusion
Статията е част от поредицата от репортажи от юбилейното 20-о издание на световния кулинарен форум Madrid Fusion
Статията е част от поредицата от репортажи от юбилейното 20-о издание на световния кулинарен форум Madrid Fusion
Разговор с лицето на новото поколение "зелени" готвачи
Откровена среща за старите уроци, новите тенденции, трудните гости с 5-те най-добри заведения на България
Защо е редно мястото на едно от най-интересните същества на Земята да остане във водата