Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Интервюто е част от поредицата за ресторантите, номинирани в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Разговор с един от инициаторите на кампанията "Вода без опаковка"
Едно пътуване до региона в Шотландия, който в миналото е бил най-гъсто населеният с дестилерии, но днес има само три
На крачка от Карибите с няколко рецепти
Бразилците наричат Баѝя "страната на щастието" и със сигурност са близко до истината
Градът под тепетата е новата кулинарна дестинация в България, срещаме ви с малка част от причината за това
Черният чай в цялото му многобразие от вкусове и аромати
Гурме преживяване на открито като никое друго
Едно от най-разпознаваемите лица на португалската кухня отдавна е надхвърлил границите ѝ
На фона на огромен подем в западния свят в София културата на безмесно хранене напредва с малки и плахи стъпки
Малката градска изба Downtown Urban Winery се фокусира в модерните, свежи, чистосортови вина
Разговор с шеф Владислав Пенов, който споделя какви вкусове ни очакват вечерта на 30 юни
Състезанието обяви тазгодишните си резултати за червени и бели вина
Статията е част от поредицата от репортажи от юбилейното 20-о издание на световния кулинарен форум Madrid Fusion
Статията е част от поредицата от репортажи от юбилейното 20-о издание на световния кулинарен форум Madrid Fusion
Статията е част от поредицата от репортажи от юбилейното 20-о издание на световния кулинарен форум Madrid Fusion
Юбилейното издание на световната кулинарна фиеста подобри всички досегашни рекорди
Разговор с лицето на новото поколение "зелени" готвачи
3 рецепти за 3 вкусни торти, дело на украинката Марина Миндова
8 срещи със страната, най-богата на собствени разновидности маслини
Матча е легендарна, матча е модерна, но между различните матчи има един балкан разлика
Кувертите са по едва 69 лв., гост-готвач в ресторант "Таланти" на 13 април е нидерландец Бьорн Масоп
"Как да направим хората щастливи? Нужно е да им дадем радост, любов и малко сладко", възкликва Карлсон. Пипи и Емил със сигурност ще се съгласят с него.
Малката крафт винарна от Варна очарова и с новата си реколта модерни, свежи, тероарни вина
Знаете ли, че пекорино е име не само на вид сирене, но и на винен сорт грозде?
Много общи черти споделят двата продукта, но пазенето за специални случаи не е една от тях
Поглед назад към кулинарното минало на един от най-обичаните десерти в света
Кои заведения са подходящи за номинация като новоизгряваща звезда в "Ресторант на годината" и какво казват предшествениците им
От всеки ред гъркът възпява простите, но вселенски човешки потребности, сред които водеща роля има храната
Според младия шеф-готвач Ирина Бъчварова има ресторанти в България, които са по-добри от такива със звезди Michelin
Судир Претап Сингх споделя с читателите ни 3 любими свои рецепти от родна Индия
Ястията са с цени около 20 евро и включват типично испански, но и ястия от цял свят
Прочетете откъде всъщност идва уж италианската пица
Откровена среща за старите уроци, новите тенденции, трудните гости с 5-те най-добри заведения на България
Може ли и трябва ли България да се поучи от първата азиатска страна за готвенето с марихуана
Защо е редно мястото на едно от най-интересните същества на Земята да остане във водата
Церемонията по награждаването ще се проведе на 23 март 2023 г.
Няколко думи за предстоящите събития, броеве и насоки на първото гурме списание на България