С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бяла Река

Бяла Река
11 Септември 2018, 13:02
Share Tweet Pin it Share
"Бяла река" ни идват на гости!Това е една от задължителните спирки по Подбалканския път, независимо дали само ще минем за прясна пъстърва или ще седнем да хапнем авторски ястия на терасата на ресторанта.Разположена в подножието на Балкана, фирмата повече от 20 години се радва на чистия въздух и използва свежа планинска вода, за да отглежда щастливо дъгови и сьомгови пъстърви.Специално за Бакхус Fish Fest, "Бяла река" ще потече и в София на 13 октомври и освен, че ще може да си купим за вкъщи прясна риба, ще може да опитаме и деликатесите на ресторанта им, приготвени на място.*Научете повече за ресторанта и менюто тук.E871 Главен път София-Бургас I-6, 4363 КалоферВсичко за Бакхус FishFest вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
1/1 снимки в галерията "Бяла река" ни идват на гости!

Това е една от задължителните спирки по Подбалканския път, независимо дали само ще минем за прясна пъстърва или ще седнем да хапнем авторски ястия на терасата на ресторанта.

Разположена в подножието на Балкана, фирмата повече от 20 години се радва на чистия въздух и използва свежа планинска вода, за да отглежда щастливо дъгови и сьомгови пъстърви.

Специално за Бакхус Fish Fest, "Бяла река" ще потече и в София на 13 октомври и освен, че ще може да си купим за вкъщи прясна риба, ще може да опитаме и деликатесите на ресторанта им, приготвени на място.
*Научете повече за ресторанта и менюто тук.

E871 Главен път София-Бургас I-6, 4363 Калофер

Всичко за Бакхус FishFest вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
Ключови думи:  развъдник, риба, рибарник