Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
От Градина, през Варвара до Синеморец
Маси на скалите и мечти с поглед към звездите на тазгодишното издание на Ritual Gatherings на крепостта Акра
Ritual Gatherings отново с емблематична вечеря до морските вълни
Обиколила целия свят, тя е от Виетнам и отразява богатата история на родината си
Защо от Бакхус правим ново събитие и какво да очаквате на 1 и 2 юли
2 седмици преди Бакхус GourmEAT the future в Белоградчик се провежда друго събитие в посока устойчивост
Защо японското говеждо е толкова специално ни разказват двама шеф-готвачи
Отвъд митичния ореол на японското говеждо според посланика на Япония в България
Тази кулинарна "книга" вече има три глави. Началото бе през 2019 г. на наградите на "Бакхус", във втората глава действието се разви във Валядолид, а третата се случва днес и утре, 25 и 26 май, в София
Гръцко-японската фюжън кухня е факт
Окхий Юн и кулинарните обичаи на Източна Азия
Шапки долу за ресторантите ветерани
Някои от триковете, които заведенията по света използват
Обиколка из сергиите на Красно село, Римската стена и Женския пазар
Приготвен на момента с оригинално тесто с квас, пануоцо дава заложби за новата любима улична храна
Историческа разходка из супите на Азия - част II
Българското селско домакинство между Франкфурт и Аркадия
Kласикът на американската литература ни повежда на околосветски пикник изпълнен с много обрати и кулинарни открития
Айляците заобичаха да си правят густо на по поничка или на брънч
Кулинарните традиции на Хадрамаут със Сара Алкаф