С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Храна

  • Морска вечеря за смелчаци

    Андреа Пунчева
    снимки: Ивайло Данаилов 24 Юли 2023, 15:37

    Маси на скалите и мечти с поглед към звездите на тазгодишното издание на Ritual Gatherings на крепостта Акра

    Share Tweet Pin it Share
  • Ритуалната вечеря - където вкусовете се превръщат в обичай

    Бакхус
    04 Юли 2023, 12:43

    Ritual Gatherings отново с емблематична вечеря до морските вълни

    Share Tweet Pin it Share
  • Неизвестните истории на известните ястия: супа Фъ

    Елисавета Иванова
    снимки: Leon Bublitz, Unsplash 19 Юни 2023, 15:12

    Обиколила целия свят, тя е от Виетнам и отразява богатата история на родината си

    Share Tweet Pin it Share
  • Не StrEAT, а GourmEAT.. не fest, a future!

    Бакхус
    12 Юни 2023, 13:02

    Защо от Бакхус правим ново събитие и какво да очаквате на 1 и 2 юли

    Share Tweet Pin it Share
  • Zero Waste Fest за микро бизнеса от село до европейския модерен пазар

    Съдържание от Zero Waste Fest
    12 Юни 2023, 12:19

    2 седмици преди Бакхус GourmEAT the future в Белоградчик се провежда друго събитие в посока устойчивост

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Wagyu в 3 гледни точки, част II

    Андреа Пунчева, София Павлова
    02 Юни 2023, 10:44

    Защо японското говеждо е толкова специално ни разказват двама шеф-готвачи

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Wagyu в 3 гледни точки, част I

    Андреа Пунчева, София Павлова
    31 Май 2023, 16:22

    Отвъд митичния ореол на японското говеждо според посланика на Япония в България

    Share Tweet Pin it Share
  • Испанско-българска история с продължение - отново в София

    Андреа Пунчева
    25 Май 2023, 18:53

    Тази кулинарна "книга" вече има три глави. Началото бе през 2019 г. на наградите на "Бакхус", във втората глава действието се разви във Валядолид, а третата се случва днес и утре, 25 и 26 май, в София

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Атински съставки с азиатско вдъхновение

    Ани Коджаиванова
    25 Май 2023, 12:25

    Гръцко-японската фюжън кухня е факт

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Мигранти с таланти представят корейска седмица

    Текст: Бистра Иванова, снимки: Стефан Сучев
    09 Май 2023, 11:34

    Окхий Юн и кулинарните обичаи на Източна Азия

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Последните два

    Марина Караконова
    05 Май 2023, 10:38

    Шапки долу за ресторантите ветерани

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Ако ресторантите можеха да говорят

    Андреа Пунчева
    13 Април 2023, 15:42

    Някои от триковете, които заведенията по света използват

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Пролетните пазари на София - къде, какво, защо?

    Текст и снимки: Мария Жекова
    13 Април 2023, 15:02

    Обиколка из сергиите на Красно село, Римската стена и Женския пазар

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Италианската улична храна на ново ниво в България

    Съдържание от Panuozzo della Pastaria
    30 Март 2023, 13:18

    Приготвен на момента с оригинално тесто с квас, пануоцо дава заложби за новата любима улична храна

    Share Tweet Pin it Share
  • Неизвестните истории на известните ястия: мисо

    Елисавета Иванова
    20 Март 2023, 13:49

    Историческа разходка из супите на Азия - част II

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Кухнята на миналото, кухнята на бъдещето

    Албена Шкодрова
    снимки: Nicolas Gras 23 Февруари 2023, 10:28

    Българското селско домакинство между Франкфурт и Аркадия

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Марк Твен

    Владислав Христов
    снимки: Корабът 22 Февруари 2023, 13:02

    Kласикът на американската литература ни повежда на околосветски пикник изпълнен с много обрати и кулинарни открития

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Пловдив, не сме те забравили

    Георги Куманов
    16 Февруари 2023, 11:37

    Айляците заобичаха да си правят густо на по поничка или на брънч

    Share Tweet Pin it Share
  • Мигранти с таланти представят: йеменска кухня, част II

    Текст: Искра Янкова, Снимки: Стефан Сучев
    31 Януари 2023, 12:12

    Кулинарните традиции на Хадрамаут със Сара Алкаф

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Кухнята на Витоша

    София Павлова
    09 Януари 2023, 11:05

    Колко вкусно може да готвят в една хижа не e въпрос, а възклицание!

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »