С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Храна

  • Големите творци и храната: Астрид Линдгрен

    Владислав Христов
    снимки: Lenalensen, Unsplash 30 Март 2022, 13:13

    "Как да направим хората щастливи? Нужно е да им дадем радост, любов и малко сладко", възкликва Карлсон. Пипи и Емил със сигурност ще се съгласят с него.

    Share Tweet Pin it Share
  • Мигранти с таланти представят: турска седмица

    Мулти култи колектив
    16 Март 2022, 14:13

    Вижте тристепенното меню на Серхат Ерич за пълноценен турски обяд или вечеря

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Безмесният герой

    Андреа Пунчева
    снимки: Личен архив 15 Март 2022, 12:04

    Григор Толев, когото знаете от пазара до Римската стена, разказва за вселената на гъбите

    Share Tweet Pin it Share
  • GastronomiX 2022: гурме без отпадъци

    Бакхус
    14 Март 2022, 17:16

    Вижте какво предстои на петото издание на големия кулинарен форум

    Share Tweet Pin it Share
  • Артишок и зехтин: Защо зехтинът не старее като виното

    Анна Петкова
    10 Март 2022, 11:02

    Много общи черти споделят двата продукта, но пазенето за специални случаи не е една от тях

    Share Tweet Pin it Share
  • Неизвестните истории на известните ястия: Чийзкейкът

    София Павлова
    снимки: Wikipedia 07 Март 2022, 12:32

    Поглед назад към кулинарното минало на един от най-обичаните десерти в света

    Share Tweet Pin it Share
  • Дебютни времена

    Бакхус
    05 Март 2022, 16:03

    Кои заведения са подходящи за номинация като новоизгряваща звезда в "Ресторант на годината" и какво казват предшествениците им

    Share Tweet Pin it Share
  • Български крем карамел като за световно

    Андреа Пунчева, снимки: личен архив
    22 Февруари 2022, 10:59

    Според младия шеф-готвач Ирина Бъчварова има ресторанти в България, които са по-добри от такива със звезди Michelin

    Share Tweet Pin it Share
  • Мигранти с таланти представят: индийска седмица

    Мулти култи колектив
    17 Февруари 2022, 15:13

    Судир Претап Сингх споделя с читателите ни 3 любими свои рецепти от родна Индия

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Черните перли на кулинарията - част II

    Рубен Лазарев
    снимки: Илюстрация от книгата "Кулинария:, 1955, СССР 15 Февруари 2022, 10:35

    Продължаваме по следите на един от най-желаните деликатеси в света

    Share Tweet Pin it Share
  • Артишок и зехтин: оазисът Сива нашепва за маслини

    Анна Петкова
    09 Февруари 2022, 18:13

    За това по-различно пътешествие в Египет нямаше особенa подготовка, а онова вътрешното усещане, че точно сега му е времето

    Share Tweet Pin it Share
  • Да си знаем пиците: Pepperoni

    София Павлова
    снимки: Amirali Mirhashemian, Unsplash 08 Февруари 2022, 12:14

    Прочетете откъде всъщност идва уж италианската пица

    Share Tweet Pin it Share
  • UniChef: вие ли сте новият zero шеф?

    Unilever Food Solutions
    04 Февруари 2022, 14:51

    Петото издание на кулинарната надпревара приема кандидатури до 7 февруари

    Share Tweet Pin it Share
  • 6 звезди Michelin гостуват на Банско

    Бакхус
    снимки: Gilles Marquis 01 Февруари 2022, 11:43

    Петима легендарни готвачи с общо шест звезди ще творят за гостите на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

    Share Tweet Pin it Share
  • Умами с канабис: да следваме ли примера на Тайланд

    София Павлова
    снимки: Rick Proctor, Unsplash 31 Януари 2022, 13:45

    Може ли и трябва ли България да се поучи от първата азиатска страна за готвенето с марихуана

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Черните перли на кулинарията - част I

    Рубен Лазарев
    26 Януари 2022, 11:32

    По руските следи на един от най-желаните деликатеси в света

    Share Tweet Pin it Share
  • Мигранти с таланти представят: 3 сандвича от 3 държави

    Мулти Култи колектив
    снимки: Стефан Сучев 24 Януари 2022, 10:26

    Готвачи от Виетнам, Италия и САЩ, които живеят в България, дават свои рецепти за читателите на "Бакхус"

    Share Tweet Pin it Share
  • Руби - уникален до доказване на противното

    Владислав Христов
    11 Януари 2022, 11:39

    Рекламен трик или продукт, който заслужава нашето внимание. Вече пета година розовият шоколад събира полярни реакции

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Слънце, смляно в бутилка

    Андреа Пунчева
    07 Януари 2022, 09:11

    Зехтинът като повод за обиколка - из маслинови горички или поне седнали на креслото у дома, с точната книга в ръка

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Рецепта за салтимбока с пъстърва и шафран от Dieci

    Бакхус
    снимки: Ресторант Dieci 29 Декември 2021, 08:49

    Празнично ястие, дело на шеф Джанфранко Киарини, чийто ресторант Dieci в с. Девино спечели "Дебют" за 2021 г. от наградите на "Бакхус"

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »