С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Храна

  • Зарибени по Черноморието: "Ропотамо" - една легенда се завръща

    Олга Ковган
    снимки: Мария Жекова 23 Ноември 2023, 16:38

    Как изглежда светлото бъдеще на познатата от близкото минало рибна салата в консерва, какво е ролята на шеф-готвача Мария Жекова и изобщо важна ли е за морската ни кухня тази (уж) проста консерва

    Share Tweet Pin it Share
  • "Работете заедно!": двама JRE готвачи със съвети към България

    Андреа Пунчева
    08 Ноември 2023, 15:00

    Шефовете Карс ван Велхем от De Saffraan и Марко Карелсе от Villa La Ruche в интервю специално за "Бакхус"

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Растителни, принтирани, зелени, летящи

    Ани Коджаиванова
    снимки: Unsplash 06 Ноември 2023, 11:25

    Бавно, но неизбежно диетата на човечеството се променя

    Share Tweet Pin it Share
  • Хрупкава външност с пухкава вътрешност

    Съдържание за Paesano Gourmet Pizza
    01 Ноември 2023, 10:29

    Новото меню на Paesano Gourmet Pizza е истинско гурме угощение пица за ценители

    Share Tweet Pin it Share
  • Мигранти с таланти представят: Ямайска седмица

    Бистра Иванова, снимки: Николай Дойчинов
    31 Октомври 2023, 13:59

    Лесни карибски рецепти, които лесно могат да се приготвят с налични у нас продукти

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Икони в чиния - трите лица на XX век

    Елисавета Иванова
    снимки: Louis Hansel, Unsplash 30 Октомври 2023, 10:20

    И малко размисли и прогнози за кресливите тенденции на XXI век

    Share Tweet Pin it Share
  • Съвременните писатели и храната: Рей Бредбъри

    Владислав Христов
    22 Октомври 2023, 12:17

    Надникваме в страниците на "Вино от глухарчета" - един от най-поетичните романи на нашето съвремие

    Share Tweet Pin it Share
  • Къпкейк VS мъфин: кулинарни обрати на два континента

    Текст и снимки: Елисавета Иванова
    13 Октомври 2023, 13:10

    Те привидно си приличат, но ги разделя цял един океан.

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: A-B-C-то на кулинарна Малага

    Ани Коджаиванова
    снимки: Elvis Bekmanis, Unsplash 03 Октомври 2023, 16:59

    Малък пътеводител на тапас менютата в крайбрежния андалуски град

    Share Tweet Pin it Share
  • Зарибени по Черноморието: как да (пре)открием българската кухня

    Георги Гавазов, Черноморски улов
    снимки: Неделчо Хазърбасанов 26 Септември 2023, 12:25

    Няколко спънки и стъпки, когато говорим за българската кулинарна традиция и индустрия

    Share Tweet Pin it Share
  • Легендарните рибни пазари на Европа

    София Павлова
    снимки: Zhu Yunxiao, Unsplash 11 Септември 2023, 13:05

    Разходка до някои от най-цветните места, посветени на морското дъно

    Share Tweet Pin it Share
  • Готвене с вино for dummies

    София Павлова
    08 Септември 2023, 10:10

    Няколко препоръки за обогатяване на ястията у дома

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Свързани с природата в Станция LONA

    София Павлова
    01 Септември 2023, 10:21

    Няколко часа сред лавандулово-розовите поля на Средно градище и историята на двете най-красиви маси, които сме виждали

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Мигранти с таланти представят австралийска седмица

    Текст: Бистра Иванова, снимки: Soul Cinematic
    24 Август 2023, 12:04

    Никол Алтман и почитта към мултикултурното минало на континента

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Андрей и Мария Андрееви

    Бакхус
    18 Август 2023, 10:48

    Задава се нова вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: На пазар през лятото: къде, какво, защо?

    Текст и снимки: Мария Жекова
    15 Август 2023, 14:11

    Обиколка из благата на три града в България и един на път за морето в Гърция

    Share Tweet Pin it Share
  • Storio подкаст: Из кулинарните тайни на Средногорието

    Специален проект Storio
    снимки: Цветелина Белутова 04 Август 2023, 14:02

    Шеф-готвачите Рене и Джун Йошида споделят впечатления от Пирдоп и Душанци, където (почти) овладяха 3 местни рецепти и опознаха региона

    Share Tweet Pin it Share
  • Кратък наръчник на стридата

    София Павлова
    снимки: Yukiko Kanada 31 Юли 2023, 11:11

    Как да съчетаваме стриди с храна и вино

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Вкусоубежище в Пловдив

    Съдържание от Tables Brunch & Dinner
    31 Юли 2023, 11:00

    Кулинарно пътешествие по новаторски път в Tables | Brunch & Dinner

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Тарама турне из Южното ни Черноморие

    Ния Петрова
    снимки: mamuryphotography 26 Юли 2023, 11:34

    От Градина, през Варвара до Синеморец

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »