С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Традиционният благотворителен коледен базар отваря врати в неделя

Бакхус
03 Декември 2010, 17:56
Share Tweet Pin it Share

Традиционни храни, напитки и предмети на изкуството от близо 60 страни ще се появят по щандовете на традиционния Коледен благотворителен базар, който ще се проведе тази неделя, 5 декември, по инициатива на Международния женски клуб (IWC) у нас. Събитието ще се състои в софийския Интер Експо Център, разположен на Цариградско шосе 147, от 11 до 17 ч. Входът ще струва 3 лв, а всички събрани средства ще отидат за финансиране на различни социални проекти, подкрепяни от IWC.

Сред редовните участници на коледните базари на IWC са Великобритания, Италия, Франция, Испания, Гърция, САЩ, Хърватска и други. За пръв път в тазгодишното 16-то издание на базара ще се включат и Виетнам, Унгария, Малта, Палестина и Филипините. Миналата година събитието бе посетено от над 5000 посетители.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »