С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Отгледано в Америка

Бакхус
27 Октомври 2011, 19:22
Share Tweet Pin it Share

След като засади зеленчукова градина в двора на Белия дом, поде национална инициатива за борба с детското затлъстяване и положи немалко усилия за налагането на здравословното хранене като модерна тенденция в Щатите, Мишел Обама реши да предприеме слеващата логична стъпка и да издаде собствена кулинарна книга.

Книгата, носеща солидното название American Grown: How the White House Kitchen Garden Inspires Families, Schools, and Communities (или "Отгледано в Америка: Как зеленчуковата градина на Белия дом вдъхновява семейства, училища и общности"), ще излезе на пазара на 10 април 2012 както в хартиен, така и в електронен вариант.

Богато илюстрираното издание ще включва наблюденията на самата Първа дама върху значението на здравословната храна за семейството, като освен рецепти, ще съдържа и съвети и практични идеи за интегрирането на този вид хранене в съвременния живот на американците.

Това е първата книга за Мишел Обама, която възнамерява да предостави всички приходи от нея за благотворителност.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »