С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Церемония на сетивата: меню

Бакхус
05 Април 2017, 13:34
Share Tweet Pin it Share
    Три вариации на сьомгаТартар от сьомга със сладко мисо, хайвер от сьомга върху хрупкава кожа и филе от сьомга със сусамов дресингШеф Лука Спига, Roka Restaurant Mayfair, Лондон
4/8 снимки в галерията Три вариации на сьомга

Тартар от сьомга със сладко мисо, хайвер от сьомга върху хрупкава кожа и филе от сьомга със сусамов дресинг

Шеф Лука Спига, Roka Restaurant Mayfair, Лондон

Реклама »