С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Церемония на сетивата: напитки

Бакхус
05 Април 2017, 20:28
Share Tweet Pin it Share
    Lillet Aperitif de FranceLillet е френски аперитив направен от вино, плодове и билки. Произлиза от френското село Podensac от края на 1800 година. Lillet Blanc е отлежало в дъбови бъчви в продължение на около 12 месеца, и е направено със същата грижа и внимателно отношение, както за направата на Grands Crus (великите вина) от Бордо.Lillet Blanc има златист цвят, аромат на захаросан портокал, мед, борова смола, прясна мента. Пълен и богат на небцето с прекрасен, дълъг послевкус. Винаги го поднасяйте добре охладено в чаша за вино Бордо с резен портокал.Алк.: 17 %Лилет Кулето / рецепта50 мл LILLET BLANC80 мл Бяло вино (Sauvignon Blanc)40 мл СодаЛедУкраса: 3 тънки резена краставицаСипете LILLET BLANK в чаша за вино, добавете 4-5 кубчета лед и допълнете с Tonic Water. Украсете с резенчета лайм и ягода.
4/12 снимки в галерията Lillet Aperitif de France

Lillet е френски аперитив направен от вино, плодове и билки. Произлиза от френското село Podensac от края на 1800 година. Lillet Blanc е отлежало в дъбови бъчви в продължение на около 12 месеца, и е направено със същата грижа и внимателно отношение, както за направата на Grands Crus (великите вина) от Бордо.

Lillet Blanc има златист цвят, аромат на захаросан портокал, мед, борова смола, прясна мента. Пълен и богат на небцето с прекрасен, дълъг послевкус. Винаги го поднасяйте добре охладено в чаша за вино Бордо с резен портокал.
Алк.: 17 %

Лилет Кулето / рецепта

50 мл LILLET BLANC
80 мл Бяло вино (Sauvignon Blanc)
40 мл Сода
Лед
Украса: 3 тънки резена краставица
Сипете LILLET BLANK в чаша за вино, добавете 4-5 кубчета лед и допълнете с Tonic Water. Украсете с резенчета лайм и ягода.

Реклама »

Ключови думи:  вечеря, коктейл, напитки