С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Големият, кварталният и крайпътният

Марина Караконова
05 Декември 2017, 15:16
Share Tweet Pin it Share
  Рибата е в СлавовциТака твърдят в този магазин, това е и името му във Фейсбук. Магазинът е на 8 години. От него се зареждаше щандът на Халите. Намира се на самия път, което може би не е най-приятното, но е удобно за намиране. Квартал Славовцина в град Нови Искър е бившето село Славовци. Намира се в началото на Искърското дефиле на 8 километра северно от София.В магазина обикновено изборът е между 30 - 40 риби, максимумът е 50. Почти всички идват от рибарите в Катерини или рибната борса в Солун, до където се ходи два пъти седмично. Съотношението гръцки - български риби е 90:10. Обяснението: в мръсно море и реки плюс бракониери няма как да има риба Две еднометрови щуки плуват в аквариума, а подът постоянно е заливан с вода от маркуч. В другата част на магазина се готвят рибите - пържат се, пекат се, мариноват се.Освен чирузите, маслините и салатите като мезе се предлагат кайзеровани пастърми от риба, направени на място. Основните клиенти са местни и виладжии, но има и заклети клиенти, които идват специално от София заради богатия избор."Искърско дефиле" 39088 730 5504
4/4 снимки в галерията Рибата е в Славовци

Така твърдят в този магазин, това е и името му във Фейсбук. Магазинът е на 8 години. От него се зареждаше щандът на Халите. Намира се на самия път, което може би не е най-приятното, но е удобно за намиране. Квартал Славовцина в град Нови Искър е бившето село Славовци. Намира се в началото на Искърското дефиле на 8 километра северно от София.

В магазина обикновено изборът е между 30 - 40 риби, максимумът е 50. Почти всички идват от рибарите в Катерини или рибната борса в Солун, до където се ходи два пъти седмично. Съотношението гръцки - български риби е 90:10. Обяснението: в мръсно море и реки плюс бракониери няма как да има риба Две еднометрови щуки плуват в аквариума, а подът постоянно е заливан с вода от маркуч. В другата част на магазина се готвят рибите - пържат се, пекат се, мариноват се.

Освен чирузите, маслините и салатите като мезе се предлагат кайзеровани пастърми от риба, направени на място. Основните клиенти са местни и виладжии, но има и заклети клиенти, които идват специално от София заради богатия избор.

"Искърско дефиле" 39
088 730 5504

Реклама »

Ключови думи:  магазин, риба, храна