С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вкус: капучино

Иван Чавдаров
02 Декември 2016, 11:40
Share Tweet Pin it Share
  Капучиното е една от най-известните напитки в света. Вкусът на капучино е един. Вкус - капучино.Първо се сервира само в Италия, но в началото на двадесетте години навлиза по цял свят благодарение на Starbucks. Сега капучиното е една от най-консумираните напитки във всеки един coffee shop.* Може ли професионален бариста да живее с автоматична кафе машина у дома?Saeco Incanto заендо с Иван Чавдаров, собственик и бариста на кафе-бар Chucky’s правят едноседмичен експеримент, в който всяка сутрин Иван ще приготвя личното си кафе с автоматичната кафе машина и ще сподели с нас опит, идеи и полезни съвети.
1/4 снимки в галерията Капучиното е една от най-известните напитки в света. Вкусът на капучино е един. Вкус - капучино.
Първо се сервира само в Италия, но в началото на двадесетте години навлиза по цял свят благодарение на Starbucks. Сега капучиното е една от най-консумираните напитки във всеки един coffee shop.

* Може ли професионален бариста да живее с автоматична кафе машина у дома?
Saeco Incanto заендо с Иван Чавдаров, собственик и бариста на кафе-бар Chucky’s правят едноседмичен експеримент, в който всяка сутрин Иван ще приготвя личното си кафе с автоматичната кафе машина и ще сподели с нас опит, идеи и полезни съвети.

Реклама »

Ключови думи:  капучино