С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Казва се лАте

Иван Чавдаров
02 Декември 2016, 15:02
Share Tweet Pin it Share
  Латето е следобедна напитка, почти като десерт. По мои впечатления се консумира основно от жени. Има два типа - Лате и Лате Макиато. Второто се прави от мляко с пяна, върху което се изсипва шот еспресо.*Може ли професионален бариста да живее с автоматична кафе машина у дома?Saeco Incanto заендо с Иван Чавдаров, собственик и бариста на кафе-бар Chucky’s, ще направят едноседмичен експеримент, в който Иван ще приготвя личното си кафе с автоматична кафе машина и ще сподели с нас опит, знания и полезни съвети.
1/4 снимки в галерията Латето е следобедна напитка, почти като десерт. По мои впечатления се консумира основно от жени. Има два типа - Лате и Лате Макиато. Второто се прави от мляко с пяна, върху което се изсипва шот еспресо.

*Може ли професионален бариста да живее с автоматична кафе машина у дома?
Saeco Incanto заендо с Иван Чавдаров, собственик и бариста на кафе-бар Chucky’s, ще направят едноседмичен експеримент, в който Иван ще приготвя личното си кафе с автоматична кафе машина и ще сподели с нас опит, знания и полезни съвети.

Реклама »

Ключови думи:  Chucky's, Philips, Saeco Incanto, кафе, лате