С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата
политика за бисквитките
и
декларацията за поверителност
.
ОK
economedia
id
Капитал
Дневник
Кариери
Бакхус
Одит
Регал
DigitalK
KQuarterly
К10
К100
Гепард
Регистрация
Бюлетини
/
Защо да се регистрирам?
/
Вход
Дневник
Капитал
Кариери
Бакхус
Регал
Търсене
Последният брой
Разпространение
Архив
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Галерии
Събития
Ресторант на годината
Партньори
За ресторантьори
Контакти
Галерия
Workshop: Техники и авторски рецепти с Димитър Дамянов
Снимки: Драгомир Ушев
14 Февруари 2017, 12:10
Share
Tweet
Pin it
Share
45/51 снимки в галерията
Семките и сокът се изсипват в тиган и се сваряват. След това сосът се прецежда през цедка.
Реклама »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
Ключови думи:
артишок
,
Димитър Дамянов
,
курс
,
маракуя
,
млечно телешко
,
пащърнак
Свързани статии
Рим на метър (ново място)
Телешко млечно филе и още рецепти на шеф Димитър Дамянов, "Есте"
EСТЕствоизпитател
Техники и авторски рецепти за тристепенно меню
Други галерии
Бакхус Fish Fest 2023
Бакхус GourmEAT the future 2023
Ресторант на годината 2022 БАКХУС, Acqua Panna & S.Pellegrino
Бакхус Fish Fest 2022
За да коментирате, моля
влезте в профила си
или се
регистрирайте
.
Най-четени статии //
за Април
Златният юбилей на JRE запозна водещи ресторантьори с българската гастрономия
InGlobo представя Ловци на истории #6: Истории за насъщния
Винен спектакъл в стил арт деко и романтиката на Пловдив
Реклама »
Бакхус